2014. január 2., csütörtök

Legtöbbször ismételt divatbakik... ooops :/

1. Szandál + zokni:  Nee, kérlek, ne tegyétek!!!

2. Kilógó melltartó pánt: Ezt nagyon sokszor látni a lányokon, pedig egyáltalán nem sikkes, és nem az utcára való. Otthon teljesen mindegy, hogy mit viselsz, de ha az utcára kilépsz, olyan pólóba, amiből kilátszik a melltartó pánt, hát, az nagyon nem glamúr. Az sem megoldás, ha átlátszó, nejlon pántja van...ugyanannyira látszik , mint a rendes pánt, csak hülyébben néz ki.

3. Túl sok minta: Mostanában nagyon divatosak a színes, hivalkodó, nagy mintájú ruhadarabok. Ezzel nem is lenne, gond, de egy szetten belül sosem szabad 2-nél több mintát keverni, mert a végeredmény kissé siralmas lesz...

4.  Sok alapozó:  Lehet, hogy bezsebelhetsz pár olyan kérdés, amiben afelől tudakozódnak, hogy milyen volt a Bahamákon, de nem ajánlatos kockáztatni. Mindig a saját bőrtípusodhoz, és bőrszínedhez megfelelő alapozót válassz, ami kiemeli a szépséged, és eltünteti a bőrhibákat. Mindenkinek a természetes bőr a legszebb, ezért ne is használj sok alapozót, és ügyelj az alapos eloszlatására, nehogy valaki azt higgye, hogy leizzadtad az egészet.

5. Nem megfelelő ruhadarabok: Nem mindenkinek van tökéletes alakja, ezért oda kell figyelned, hogy mindig a méretedhez megfelelő, és az alkatodhoz passzoló  ruhákat válaszd.
Ha széles a csípőd, ne válassz csípő fölé érő darabokat., mert megrövidítik a felsőtested.
Ha a felsőtested hosszú, de a lábad annyira nem , akkor az arány megteremtésére olyan ruhákat válassz, amiknek a derékrészén pemplum van, vagy deréktól lefelé bővülnek.
 Ha az alkatod fiús, szóval a derekad majdnem a csípőd, és vállad szélességében van, akkor soha ne vegyél fel egyenes vonalú darabokat, hanem törekedj olyan ruhákat választani, amin található karcsúsító varrás, a derék, vagy a mellrészen.
Ha kicsi a melled, akkor próbáld meg kiemelni egy ízlésesen dekoltált ruhával, és egy nyaklánccal, de jó megoldás lehet egy push-up melltartó is. Kiemelheted egy mell alatti szegéllyel, varrással, ami soha ne legyen közönséges.
Ha nagy a melled, próbáld meg egy másik testrészedre terelni a figyelmet, Hangsúlyozd a csípődet, a lábadat, de ha már rövid szoknyát, sortot vettél fel, akkor ügyelj arra, hogy a dekoltázsod ne legyen mély, mert ízléstelen, ha túl sokat mutatsz magadból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése