2014. augusztus 25., hétfő

Orosz luxus

Az oroszok aprólékossága mindig is magával ragadott. Nagyon teszik az is, hogy igényesek az anyagokra, a mintákra, így nagyon alaposan kidolgozott, és szép ruhadarabokat hordanak. A szetteknek pedig dacolnia kell a zord orosz időjárással.
A hosszú téli kabát nagyon hasznos, hiszen meleg és véd a téli zord hidegtől. Ettől függetlenül  mutatós, egy igazi alapdarab. Ezt egy csinos kalappal, és egyszerű fekete darabokkal párosítottam. A kiegészítők pedig még trendibbé teszik az összeállítást.

Egy vastag bomberdzseki elengedhetetlen az idei szezonban, mert nem csak strapabíró, hanem nagyon divatos is. Ez a bőr szoknya pedig egyszerre visszafogott és szexi. Igazi sportos dáma leszel benne!

Ez az outfit kicsit military stílusú, de mégsem katonás, a dzseki finom szabása miatt. Egy fekete bokacsizma is jó szolgálatot tehet neked, ezért érdemes beszerezni.


Ez egy nem hétköznapi szett, de nekem nagyon-nagyon tetszik. Már a szőrmekabát is elég feltűnő, és az összes elem szintén különleges. Aprólékos minimalizmus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése