2014. december 23., kedd

DIY ajándékötletek Karácsonyra

Mindössze 1 nap van Szentestéig, ami épp elég idő arra, hogy a hiányzó ajándékokat bepótoljuk. De mi van akkor, ha kifogytunk az ötletekből, és pénz terén sem állunk olyan jól,  mint december első heteiben? 


Tessék, egy kis inspiráció, ha nem szeretnétek unalmas és haszontalan ajándékokat adni szeretteiteknek:

Mostanában nagyon közkedveltek lettek az úgynevezett: csináld magad (DIY-Do It Yourself) dolgok. Szinte bármilyen témához és bármilyen eszközhöz adhatnak ötleteket, nem véletlen, hogy Karácsonyra is egy rakás jópofa, és könnyen megvalósítható elképzelést találhatunk az interneten. 


Ajándékötletek:

-Saját díszítésű notesz: Hasznos ajándék diákoknak, irodai munkát végzőknek, írópalántáknak, de szinte mindenkinek. Egy szép notesz nem csak hasznos, hanem igazán személyes ajándék is lehet, ha saját kezűleg díszítjük ki. Sokféle módon dekorálhatjuk ki, a legjobb az, ha többféle módszerrel csináljuk meg, így még különlegesebb lesz a végeredmény. 




-Finomságok üvegben: Decembert nem mondhatnánk a legjobb fogyókúrás időszaknak, hiszen a finom fogások, nagymamák süteményei túlságosan is csábítóak.És hizlalóak. Pont ezért nem bűn elcsábulni a finom falatoknak (valljuk be, mindenki ezt teszi) és egy ilyen mutatós módon gyarapítani megajándékozottunk édességgyűjteményét. 






Üveg helyett akár különböző dobozokat is használhatunk, az összhatáson semmit sem rontanak.


- Gyertyák apró csészében: Igazán hangulatos, szinte bármilyen szobát feldob. Egy menthetetlen romantikusnak tökéletes ajándék.



Házi  sütemény: Egy finom torta, amit te sütöttél, szintén csodás ajándék bárki számára. Így legalább tudják, hogy az ajándékuk időt igényelt és sok-sok szeretet is kellett az elkészítéséhez (meg persze sütőpor).


+1: Amit soha ne vegyél: Kisállatok. Ha bárkinek valamilyen állatot szeretnél adni, először győződj meg róla, hogy az illető tényleg szeretne kisállatot, el tudná e tartani, elég felelősséges gazdi lenne? Ezek nagyon fontos szempontok, hiszen az állat is érez, és ugyanúgy gondját kell viselni, mint bárki másnak.
Azaz soha ne vegyél felelőtlenül állatot az ünnepekre !
(még akkor sem, ha ilyen cukin néz ki, mint ez a macska ☺)



És így a végére, itt egy outfit, amitől igazán Karácsonyi hangulatod lesz. Nincs is jobb, mint a fenséges ételeket csodaszép ruhákban elfogyasztani. 


Ezzel a poszttal szeretnék minden egyes olvasómnak csodaszép Karácsonyi ünnepeket kívánni! 
Ha szerencsénk van, időközben a hó is eleredhet...

Boldog Karácsonyt!

Bori




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése