2014. december 22., hétfő

Frizuraötletek lusta csajoknak

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy reggel felkelt, belenézett a tükörbe, és majdnem hátast dobott a látványtól. Ez sajnos nem a tükör hibája, hanem a hajunké, aki bizony néha önálló életet él.


Én legtöbbször nem pepecselek sokat a hajammal, mert nincs sok időm elkészülődni, így hétköznaponként konttyal a fejemen láthattok. 

Kontyot is  millióképpen készíthettek. Legegyszerűbb módja az, ha összefogod a hajad, majd feltekered és egy másik hajgumival rögzíted. (azért szeretem két hajgumival megcsinálni, mert így strapabíróbb lesz az eredmény)





Egy kicsit időigényesebb, és gyakorlást igénylő technikával is szép kontyot készíthetsz. Mindössze egy hajfánkra van szükséged, pár hajgumira, és jó sok csatra. Hajfánkot ma már sok helyen találhatsz, én igazán jó minőségűeket a Clarie's-ben és a H&M-ben láttam. 



Elkészítése először kissé nehéznek tűnhet, de egy kis gyakorlás után már szuperül fog menni.
Itt egy  videó, ami segíthet megcsinálni a kontyot:



Ha nem kontyot szeretnél csinálni, akkor csak simán fogd fel lófarokba a hajad. 
Vagy, ha semmi kedved felkötni bármilyen módon a hajad, vasald ki, és íme: újra régi fényében tündököl a hajkoronád! (Mindennapi használatra nem ajánlom, mert hővédők ide vagy oda, nagyon roncsolja a hajszálaidat. És ki az, aki szereti a töredezett hajvégeket?)

Ha pedig annyira lusta kedvedben vagy, vegyél fel egy jópofa sapkát, és már indulhatsz is!



Ehhez hasonló jobbnál-jobb videókat találhatsz a Móni szépségvilága nevű youtube csatornán






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése