2015. január 17., szombat

2015. Az év színe: marsala-The colour of the year

A PANTONE 2000. óta minden évben megválasztja az év színét. Ez 2015-ben sem volt másképp, az idei évben egy orchideák ihlette szín lett a befutó: a marsala.




A marsala egy vöröses, bordós árnyalat, enyhe lilás beütéssel. Ez egy igen határozott és erős szín. sötét színvilága miatt pedig komoly hangulatúvá varázsolja bármelyik szettedet. 







A kifutókról már az utcára is kiterjedt ez a szín, nem véletlen hát, hogy sok blogger már be is szerezte idén marsala színű ruhadarabját.








Az alapdarabokon kívül is csodásan mutat ez a szín, ezért ha túl bevállalósnak tartjuk a marsalát tetőtől talpig, vagy egy ruhadarabon viselni, nyugodtan játszadozzunk a kiegészítőkkel.




Táskák...minden nő gyengéi.





Ahogy a cipők is! ☺



Egy szuper körömlakk is jó választás, hiszen ez a szín egyben stílusos, és nagyon elegáns is.





Sminkcuccok: a vöröses árnyalat mostanában nagyon menő (bár jobban belegondolva, egy igazi klasszikus) épp ezért a marsala nem mutat sok változást a sminktrendekben. Leginkább az ajak színezésben terjedt el, szemfestékként, mint színt nem nagyon használják. 




(Kylie Jenner)





(Blake Lively, Miranda Kerr és Mila Kunis)

A hírességek körében is gyorsan elterjedt ez az új szín, bár nem meglepő, hiszen szinte mindenkin csodásan áll.

Elérkezettnek látom az időt, hogy én is beszerezzek egy bordó árnyalatú ruhadarabot, hiszen ez a szín tényleg iszonyat jó (és a Kosoknak a horoszkópom szerint amúgy is jól állnak az ilyen árnyalatú ruhák)

Nektek hogy tetszik?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése