2015. január 7., szerda

Vagány pólók:Nyárváró-Cool styles

Most, hogy már a a 2015-ös évben járunk, eszembe jutott, hogy mennyire is várom már a nyári szünetet (gondolom ezzel sokatok van így). Éppen ez a téma ihlette meg a bejegyzésemet, melyben jópofa és vagány pólókat mutatok be nektek. 
Nagyon tetszenek az ehhez hasonló vagány szettek. Igazán különleges és egyben egyszerű is ez az összeállítás. Nem kell túlkomplikálni, fő a lazaság!

Mostanában nagy teret hódított magának a feliratos póló trend. Ez érthető, hiszen ki ne imádná ezeket a kreatív és szókimondó feliratokat?

A nyomatos, és különböző mintás pólók is tökéletesen a ruhatáradba illeszthetőek. Egy merész póló még a sima farmer-tornacipő párosítást is könnyen feldobja.De azért ésszel a feliratokkal, mert egy egy durvább szöveg könnyen kiverheti a biztosítékot más embereknél (főleg szülőknél és tanároknál).


Ez az egyik kedvenc darabom a pólóim közül, igazán illik a stílusomhoz. Örülök, hogy rátaláltam, mert tényleg megérte az árát. (leértékelve vettem a Tally Weijlben)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése