2015. február 15., vasárnap

Pink Fun on Valentines Day

Február 14. A nap, mikor mindenhol szerelmespárok, sok sok édesség és plüssfigura van. És töménytelen rózsaszín dolgok mindenütt. Van, aki a szerelmével, és vannak, akik egyedül töltik ezt a napot. De még, ha nincs is kivel ünnepelned ezt a napot, akkor se búsulj, hiszen bármilyen más programot szervezhetsz erre a napra (viszont számolj a hatalmas tömeggel és a szerelmesek áradatával.) Egy kis ráhangolódásként: itt van pár ennivalóan édes szett, amik láttán nem is szomorkodtok már a mai nap miatt. 


Ha terveid vannak Valentin napra, mindenképp öltözz ki csinosan, elbűvölve mindenkit  bájos szépségeddel.
Ha a barátoddal van programod figyelj az apró részletekre is, hiszen egy szépen manikűrözött köröm vagy egy kellemes parfüm is sokat dobhat a megjelenéseden.
Ha pedig csajos programot szerveztek nem árt odafigyelni a laza eleganciára, ami magabiztosságot és erőt sugároz. Mert szinglinek lenni nem azt jelenti, hogy senkinek nem kellesz, hanem azt, hogy bárkit megkaphatsz. ☺
Ha pedig inkább távol tartanád magad a kinti felhajtástól, maradj otthon, nézd meg a kedvenc sorozataidat, olvass, vagy csinálj bármit, amihez kedved van. Nem lesz lehangoló, főleg, ha magadhoz gyűjtesz egy rakat édességet (mert mért ne.)Itt pedig pár darab, ami garantáltan szerelmes hangulatba hoz.
Egy egyszerű pulcsi is lehet csinos és elegáns, feltéve ha a színe és a mintája szépen kidolgozott.
Alapdarabok: Sok ruhán néz ki jól ez a szín, de arra vigyázni kell, hogy csak mértékkel használjuk. A kevesebb néha tényleg több!A táskákon is nagyon jól mutat a rózsaszín, ezért nem árt pár kiegészítőt beszerezni idénre. 
Kellemes Valentin Napot mindenkinek! ☺ 

Bori

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése