2015. április 18., szombat

Shopping is always FUN!

Igazán szerencsésnek mondhatom magam abban a tekintetben, hogy a szülinapom mindig a Glamour-napok környékére esik. Ez nagyon hasznos tud lenni, hiszen ajándékként mindig szebbnél szebb ruhákat szerezhetek be magamnak. (köszönöm, Glamour! ☺)
Ez nem volt másképp idén sem, ezért most egy Glamour napos-Szülinapozós bejegyzést láthattok:




Vásárláskor érdemes könnyen fel/levehető, kényelmes ruhákat választani. A farmeremet vettem fel egy lenge, csipkés blúzzal és egy slip-onnal. A slip-on nagy kedvencem lett mostanság, igazán kényelmes és egyszerű viselet.




Az egyik szerzeményem ez a Zara-s farmerdzseki. Szeretem a farmerdzsekiket, nálam alapdarabnak számítanak, sokat is hordom őket. Sok mindennel kombinálhatóak.



Egy sima fehér pólóra mindenkinek szüksége van. Hordhatod suliban, de akár egy különlegesebb eseményen is helytáll, ha megfelelő darabokkal kombinálod.





Az előző tornacipőm kicsit lepukkant az utóbbi időben, megsínylette a sok viselést, tehát újat kellett vennem, Erre a hawaii-mintás Vans Authenticre esett a választásom. Kényelmes, és igazán vagánnyá teszik a virágminták.




Ez a jópofa fekete póló az egyik nagy kedvencem, nagyon frappáns, ahogy a festményt feldobták egy kis 21. századi stílussal.


Ezt a koptatott világos farmert szereztem még be, ilyen nadrágom még úgysincs. (és nadrágokból ugyebár sosem elég)

Itt van még pár kép arról, hogyan teltek a Glamour-napok:








Ti miket szereztetek be? ☺





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése