2015. július 22., szerda

5 Ways To Wear a White Dress

Most egy olyan blogbejegyzéssel jövök, ami hasznos lehet, ha van egy ruhátok, amit legszívesebben mindenhová hordanátok, de nem vagytok biztosak, hogyan is viseljétek különböző alkalmakkor. 
Itt egy kis segítség most! ☺
Egy szép hófehér nyári ruhát választottam, ami az idei nyár nagy slágere (bár szerintem bármikor megállná a helyét, hiszen letisztult, csinos és elegáns)



1. Randira: Egy találkozóra érdemes csinosabban kiöltözni, persze ezt sem ajánlatos túlzásba vinni, hiszen nincsen abban semmi vonzó, ha feszengsz a ruhádban. Minden kisugárzás kérdése.


2. Családi összejövetelekre: egy kis családi program bármikor közbejöhet, ilyenkor nem árt csinosan, de mégis kényelmesebben öltözni, hiszen ki tudja milyen programok várnak rád.


3. Találka a barátaiddal: egy laza mászkálós naphoz a barátaiddal fontos, hogy kényelmesen és praktikusan öltözz fel, de emiatt nem kell lemondanod a vagány szettekről.


4. Partikra: ha este kiruccanni volna kedved, kapj fel egy csinos ruhát, párosíts hozzá menő kiegészítőket, és már indulhatsz is!


5. Strandra: pár lenge kiegészítővel együtt igazán sikkes outfitet dobhatsz össze. A fürdőruhád pedig otthon ne felejtsd! ☺






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése