2015. február 18., szerda

Summer Heat with Levi's

A hosszú, rideg téli hónapok igénybe vették mindenki szervezetét, épp ezért ad egy kis felüdülést az időjárás enyhülése. Egyre többen vágyakozunk a nyári időszak után. Hiszen ki ne szeretné a kellemes napsütést és a víz melletti sütkérezést? Nyáron kerülnek  elő a szeretett sortjaink, a lezser pólók, ingek, és mindenki szívébe egy kis harmónia költözik, mert érzi: bizony itt a Nyár!


A Levi's tavaszi/nyári kollekciója ezt a végtelen lazaságot és harmóniát dolgozza fel, mindezt a tőlük megszokott, professzionális és eredeti módon. Visszatérnek a gyökereikhez, ahonnan minden elindult: Californiába. 


A kollekciót a lezser elegancia, és az örök alapdarabok újragondolása jellemzi. A ruhák elkészítésénél pedig nem más inspirálta a tervezőket, mint a a kísérletezés központja: California! Megjelenik az óceánparti hangulat, a városi hippik és a vagány graffitik pedig még inkább színesítik az egyszerű, letisztult darabokat.

  
A női kollekció egyszerre ötvözi a nőies és a férfiasabb darabokat, aminek eredménye egy modern és klasszikus stílus. A skinny darabokon kívül beszerezhetünk fiúsabb szabású darabokat is (egy boyfriend jeans vagy farmering igazán jó befektetés lehet.) Ezeket az alapdarabokat sokáig tudod használni időtlen stílusuknak és jó minőségüknek köszönhetően. 
Éés egy extra darab: a bőrdzseki szintúgy alapdarabnak számít, akárcsak a kedvenc farmered vagy a fehér inged. De ki mondta, hogy egy bőrdzseki csak fekete lehet? Egy izgalmas burgundi vörös dzseki bármilyen szettet feldob, nem tévedhetsz vele.


A férfi kollekció vagány vonalra épült, klasszikus darabokkal és a 60-as évek jellemző szörfös stílusával. Ezt egészítik ki a zenei ihletésű felsők, és a megszokott egyzsebes ingek. Végezetül pedig mindenki örök kedvence: az "501"farmer, ami most új formában, 501 CT-ként tér vissza. Az átalakítás során viszont semmit sem veszített eredeti lazaságából és kényelmességéből. Képviseli a laza és hordható amerikai stílust, ami minden összeállítás fénypontja lehet.
Nektek hogy tetszik az új kollekció? Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése